Navrhněte úchvatný blog
top of page

Navrhněte úchvatný blog

Na Wix Blogu můžete vybírat z 8 krásných stylů rozvržení. Ať už dáváte přednost vzhledu ve stylu pohlednic nebo chcete mít blog v redakčním stylu, u nás si vybere opravdu každý. V nastavení blogu si vyberte styl, který je pro vás nejlepší.


Například, rozvržení ve stylu dlaždic je populární a pomáhá návštěvníkům snadno najít příspěvky, které je zajímají. Nebo zvolte klasický styl rozvržení s jedním sloupcem, který umožňuje čtenářům skrolovat textem a zobrazit si příspěvky jeden po druhém. Rozvržení ve stylu zobrazení celých příspěvků otevře celý příspěvek s možností nekonečného skrolování.

Každý styl rozvržení má v sobě zabudované nejnovější funkce pro sociální sítě. Čtenáři tak mohou velice jednoduše sdílet příspěvky na sociálních stítích jako je Facebook a Twitter, zobrazit si, kolika lidem se příspěvěk líbí, psát komentáře a další.


Tip:

Míchejte různé styly. Zvolte si jeden styl rozvržení pro hlavní stránku blogu a jiný styl pro stránky s kategoriemi. Styly rozvržení můžete kdykoliv změnit, dokonce i poté, co blog zveřejníte.


Zde je návod jak to udělat:

  1. Přejděte na Nastavení > Kategorie

  2. Klikněte na ikonu s třemi tečkami

  3. Klikněte na Upravit


4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page